Salon Rituals

Lichaamsbehandeling

Het ritueel van uw welness ontspanningsbehandeling
Uw lichaamsbehandeling is een verzorgingsritueel waarbij uw lichaam en geest zich stap voor stap en zonder besef van tijd aan een ander ritme van de buitenwereld aanpassen. U geeft zich helemaal over aan een euforie van weldaad.

Scrub
Door middel van een milde scrub worden de dode huidcellen op een zachte wijze verwijderd waardoor de jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Uw huid is nu beter in staat om de natuurlijke actieve ingrediënten van de lichaamspakking op te nemen.

Lichaamspakking
Aansluitend word de pakking naar keuze aangebracht, een algen of chocoladepakking. De algenpakking heeft afslankende werking en revitaliseerd de huid.

Of u kiest voor de chocoladepakking, dit is de ultieme belevenis voor mensen die erg van chocolade houden. Helaas is deze chocolade niet eetbaar, hoewel gemaakt van 75% pure cacao. Uw huid wordt er heerlijk zacht en ontspannen van.

Massage
Het ritueel wordt vervolgd met een weldadige lichaamsmassage. Afhankelijk van de lichaamsbehandeling die u gekozen heeft, wordt een specifieke massage uitgevoerd.

Afsluiting
Ter afsluiting van de behandeling wordt uw huid verwend met de moisturizing body cream.